Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: SV DFS bestaat 50 jaar

Op 21 mei 2022 viert SV DFS haar 50 jarig jubileum. Dit gaat op een feestelijke manier gevierd worden in de Europahal in Midden-Groningen. De dag word ingevuld door verschillende demonstraties (turnen,Streetdance). Voor de kinderen word er een circuit uit gezet en zullen lekkernijen en een verrassing zijn. Ook voor de genodigden zal er een kopje koffie en lekkers zijn.

De Sportvereniging DFS bestaat uit 2 afdelingen. Een afdeling gymnastiek en een afdeling handbal. De eenheid zijn geheel met elk een eigen bestuur, een ledenadministratie, een eigen financiële verantwoordelijkheid. Overkoepelend is er Pro Forma een Algemeen Bestuur met een voorzitter, secretaris en penningmeester. Onder de afdeling Gymnastiek vallen: Gymnastiek voor alle leeftijden en op verschillende niveaus, Sport voor ex-hartpatienten Omloop ’90, GALM-groepen, Streetdance en Turnen. Kortom de vereniging is een vereniging met een breed aanbod en waarin ieder lid op zijn of haar eigen niveau kan sporten.

Gezelligheid en sociaal contact staat bij hen voorop. Na 50 jaar actieve sport willen ze dit niet zomaar voorbij laten gaan. Voor iedereen die er over denken om te gaan sporten nodigen zij uit om twee lessen gratis mee te sporten.  Voor inlichtingen wat betreft de dagen locaties en tijden kunt u hun website bezoeken www.dfs-hs.nl

Deze meiden turnen op recreatief niveau groepen 1,2 en 3 (zie onder).

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter