‘Leren’ hardlopen bij SOS Muntendam

Vanaf maandag 17 april 2023 kun je bij SOS Muntendam ‘leren’ hardlopen. De vereniging leert deelnemers, onder professionele begeleiding, in zeven weken, om drie kilometer achtereen hard te lopen. In een groep met zowel jongeren, als oudere mensen, werk je met z’n allen naar één doel toe. Op de maandagen en woensdagen zal er getraind worden van 18.30-19.30 uur.

Ook Gerda Sichter, die woont in Muntendam, doet mee aan de hardlooptrainingen: ‘Als ik alleen moet hardlopen, dan ga ik niet en blijf ik lekker op de bank. Nu wordt er echt op je gewacht, dat is ook veel gezelliger’, vertelt ze. Of je nou wilt afvallen, een conditie krijgen of sneller wilt rennen, ieder is welkom bij SOS Muntendam. ‘Het is een hartstikke leuke en positieve groep, waarin je ook tips krijgt over het lopen en je elkaar echt stimuleert’, voegt Gerda er nog aan toe.

De kosten van deelname bedragen 52,50 euro, voor 14 trainingen. Na het afsluiten van de cursus ontvang je een certificaat en medaille. Nadien kun je instromen in de reguliere trainingsgroepen van SOS Muntendam. Wilt u ook meedoen? Voor meer informatie en het aanmelden kunt u kijken op www.sosmuntendam.nl/start-to-run.

Deel naar jouw media!