Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Blote voeten pad Slochterbos

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

In de zomermaanden juli en augustus is het Blote Voeten Pad in het Slochterbos bij de Fraeylemaborg weer open. Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving.  Voelen met je voeten hoe grond aan voelt,angs struiken en bomen. Een pad waarlangs je leuke dingen kunt beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms dwars door de follies, verrassende gebouwtjes.

Naast de belevenis van de blote voeten zijn op de wandeling veel mooie houten installaties geplaatst voor muzikale en zintuigelijke ervaringen. Deze zijn van hout uit het park gemaakt door Klaas Schipper en zijn medewerkers van Stichting De Olle Bongerd.

Zo kan je muziek maken op allerlei installaties in de boomgaard achter de borg. Of ga al balancerend over de boomstam die over een brede sloot ligt bij de folly Strotempel. Een topper is het houten huisje in de Ronde Kom. Een unieke kans om uit te rusten midden in een 18de eeuwse vijver! Dit Blote Voeten Pad is veilig, het is uitgezet over 23 hectare dus iedereen kan voldoende afstand houden. Het is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Om het Landgoed Fraeylemaborg te steunen wordt een bijdrage gevraagd voor het Blote Voeten Pad. Koop je tickets op https://fraeylemaborg.nl/webshop/blotevoetenpad/ of kom spontaan langs. Je ticket wordt omgewisseld voor een bandje en dan kun je van start. Foto: Harma de Boer.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter