Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Fraeylema Koetsentocht gaat niet door

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Zoals bij tal van evenementen verstoren Corona-maatregelen een verdiende jubileumwaardige Fraeylema Koetsentocht. Veel deelnemers uit het westen en midden van het land hebben afgehaakt.Wat zou het mooi zijn om Ko van Rooijen, Dirk de Vries en Roel de Vries, die deze succesvolle tocht in 1995 op poten hebben gezet en nu al 24 jaar met groot succes organiseren, in 2020 een waardig afscheid te geven met een klinkend jubileum.

Zowel de nieuwe bestuurders als de vele vrijwilligers, die het bestuur al vele jaren ondersteunen en de beheerders van de Fraeylemaborg, laten zich natuurlijk niet van hun stuk brengen door deze onverwachte afgelasting en richten zich nu al op een 25-jarige jubileumtocht op 4 september 2021.

Uiteraard worden de jubilerende bestuurders, die hun stokje gaan overdragen aan hun opvolgers, nog op passende wijze in het zonnetje gezet! Nelly Boer, secretaris van de Koetsentocht, verwijst naar de website www.FraeylemaKoetsentocht.nl/2020 voor updates over de jubileumtocht die in 2021 zal worden gereden.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter