Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ook dit jaar organiseert Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud. Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 is het terrein van de Fraeylemaborg gevuld met meer dan  50 kramen, vuur, kerstbomen, lichtjes en demonstraties en glühwein.

In de borg kunnen kinderen creatief aan de slag met het beschilderen van kerstballen. Het aanbod varieert van heerlijke soep en stroopwafels tot gerookte zalm en oliebollen. Ook dit jaar zal het schaatsen gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig.

Het voorterrein van het landgoed is sfeervol versierd met kerstdecoraties en de grote kerstboom tussen Koetshuis en Schathuis trekt de aandacht. Er kan een ritje worden gemaakt met een arreslee. Ook trekt een locomobiel (een stoommachine op wielen) de aandacht. In de borg is de jaarlijkse Kerstpracht te bewonderen, deze keer met het thema “Goudkoorts”. Een enthousiast team zorg voor een optimale kerstsfeer in de vertrekken. Op creatieve wijze zijn kerstgroen, bloemen en ballen verwerkt, maar ook minder voor de hand liggende materialen. In een aantal kamers staan bovendien fraaie kerstbomen. Het entreebewijs geeft ook toegang tot de Fraeylemaborg en de tentoonstelling in het Koetshuis, “Panoramische landschappen van Gertjan Scholte-Albers”.

Datum: 14 en 15 december 2019, Tijd: van 11.00 – 17.00 uur, Entree: € 7,00, Kinderen tot en met 12 jaar gratis. Foto : Schaatsbaan 2017 gemaakt door Teun Arends.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter