SSV zoekt gymdocent

De Siddebuurster Sportvereniging is dringend op zoek naar een nieuwe gymdocent die per 1 september 2023, op de vrijdagen van ongeveer 14.00 tot 20.00 uur, de gymlessen wil overnemen. Het zal gaan om gym, kleutergym en powergym lessen voor kinderen van groep drie tot groep acht.

De vereniging is niet zo kieskeurig geven ze aan: “De toekomstige gymdocent moet leuk en enthousiast zijn met kinderen en daarnaast opgeleid zijn tot gymdocent. We maken geen verschil tussen man en vrouw”, vertelt Sanne de Groot, bestuurslid van de Siddebuurster Sportvereniging. Het enthousiasme staat voorop: “Bij de powergymlessen zijn zo’n twintig kinderen aanwezig die hun ‘power’ kwijt willen in het rennen, sporten en gymmen”, voegt Sanne eraan toe.

Een leuk extraatje is dat degene die een leuke gymdocent zal aandragen, wordt beloond met ‘een jaar lang gratis sporten’ bij de sportvereniging, hierbij heeft de desbetreffende persoon keuze uit onder andere dansen, turnen of gymmen.

Wanneer er geen gymdocent gevonden wordt, kan dit betekenen dat de lessen ophouden voor de kinderen: “We doen ons best om iemand te vinden, maar als erg geen gymdocent komt, zit die kans er misschien wel in”, aldus Sanne de Groot.

Geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen naar de Facebook-pagina van de vereniging of een e-mail versturen naar info@svsiddeburen.nl.

Deel naar jouw media!