Welke verschillende soorten kleine tasjes zijn er?

Tassen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Als we alleen al kijken naar het gemiddelde aantal tassen dat een doorsnee vrouw in de kast heeft staan, dan zien we dat dit uitkomt op zo’n 3 tassen per persoon. We hebben het dan uiteraard niet alleen over de grote tassen, maar ook over de wat kleinere varianten, zoals een telefoon tasje om je telefoon mee te kunnen nemen tijdens bijvoorbeeld het uitgaan. Naast het telefoon tasje, zijn er natuurlijk ontzettend veel andere leuke soorten kleine tasjes, die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Speciaal daarom hebben we er een aantal voor je uitgepikt en die bespreken we hier stuk voor stuk. Want laten we eerlijk zijn, je hebt als vrouw toch nooit genoeg tassen en kleding?

Clutch

Een clutch is een verfijnde en elegante optie onder de kleine tassen. Deze compacte tas, meestal zonder handvat, is ontworpen om gemakkelijk in de hand te houden. Het is de perfecte keuze voor formele gelegenheden zoals bruiloften, gala’s of chique diners. Maar ook voor een avondje uit is de clutch ideaal. Ondanks het compacte formaat biedt een clutch voldoende ruimte voor de meest essentiële items zoals je telefoon, sleutels, en enkele make up spullen en deo. Zo combineert de clutch stijl en functionaliteit in één charmant pakketje. Niet voor niets is dit ‘kleine’ tasje dan ook mateloos populair onder veel vrouwen. Ook in een wat informele setting is deze tas ideaal.

Crossbody tas

Voor de meeste vrouwen is tassen kopen een feestje. Niet voor niets staat de crossbody daarom ook hoog op dit lijstje. Een crossbody tas, gekenmerkt door zijn lange riem die diagonaal over het lichaam wordt gedragen, is een icoon van comfort en gemak. Deze tas stelt je in staat om je handen vrij te houden, wat enorm praktisch is tijdens het winkelen, reizen of gewoon tijdens je dagelijkse activiteiten. Ideaal voor dagelijks gebruik, de crossbody tas biedt ruim voldoende opbergruimte voor je essentiële spullen zoals je portemonnee, telefoon, sleutels en zelfs een boek of tablet. Bovendien is het een stijlvol accessoire dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits, van casual tot meer gekleed. Zo belichaamt de crossbody tas zowel functionaliteit als modebewustzijn, wat hem een onmisbaar item maakt in elke garderobe.

 

Telefoontasje

Dit tasje is niet direct het meest populair, maar wel ontzettend handig. Het telefoontasje is een modern en praktisch accessoire dat zich richt op het veilig en handig bewaren van je telefoon. Specifiek ontworpen om je mobiele apparaat te huisvesten, biedt dit kleine tasje een veilige en gemakkelijk toegankelijke plek voor je telefoon. Bovendien hebben de meeste modellen extra vakjes of compartimenten voor andere essentiële items. Dit betekent dat je naast je telefoon ook ruimte hebt voor je ID, bankpas en wat contant geld. Dit maakt het telefoontasje ideaal voor gelegenheden waarbij je alleen het hoogstnodige bij je wilt hebben, zoals tijdens een concert of een wandeling in de stad. Met een verscheidenheid aan stijlen en kleuren om uit te kiezen, is het telefoontasje niet alleen functioneel, maar ook een modieuze aanvulling op je outfit.

Deel naar jouw media!