Zuidbroek: Opening kindcentrum

Op woensdag 28 september om 11.30 uur wordt Kindcentrum Zuidbroek aan de de Vennen 6 in Zuidbroek, officieel geopend door wethouder Erik Drenth. Deze mijlpaal wordt samen met de kinderen, ouders en genodigden gevierd. Daarnaast is er tussen 12.00 uur en 12.30 uur de gelegenheid voor geïnteresseerden om de school te komen bekijken. In dit kindcentrum worden de scholen OBS De Tandem (OPRON) en CBS De Wegwijzer (VCO-MOG) samen met de BSO (KC Poko Loko) in een prachtig gebouw gehuisvest.

Mary den Daas (CBS De Wegwijzer), Sandra Lieben (OBS De Tandem) en Welmoet Ferguson (KC Poko Loko) zijn erg enthousiast over de nieuwe school. Zij vinden het prachtig dat zij nu op 1 locatie zowel kinderopvang als onderwijs mogen bieden voor alle kinderen uit Zuidbroek en omgeving. “Samen in een gebouw maakt de lijn nog korter, we merken nu al wat het oplevert om ‘zomaar’ bij elkaar binnen te lopen. Wij hebben veel zin om in dit gebouw te gaan samenwerken, samen te leren en samen te zijn.“

Wethouder Drenth: “Ik heb waardering voor het onderwijzend personeel, ouders en kinderen. Ondanks dat het een lastig en soms moeizaam proces was, staat er nu een prachtig kindcentrum. Ik feliciteer de twee schoolbesturen met hun gezamenlijk gebouw. Het is een mooi resultaat van een goede samenwerking tussen de gemeente Midden-Groningen en alle schoolbesturen binnen de gemeente.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email