Winsum: Huldiging wereldkampioen Chantal de Boer

Op zaterdag 15 september om 12:00 uur wordt wereldkampioen Chantal de Boer gehuldigd door loco Burgemeester Harmannus Blok op het dorpsplein van Winsum. Chantal werd wereldkampioen solo Hip Hop U18 Advanced tijdens de wereldkampioenschappen Street Dance in de Schotse hoofdstad Glasgow. Daarnaast pakte Chantal nog een mooie tweede plek tijdens het WK. In de finale van de House Battle bleek de Japanner Konosuke Ito iets te sterk.

Chantal wordt muzikaal van huis opgehaald door muziekvereniging Triton / Euphonia die om 11:15 uur vertrekken van het dorpsplein. Muziekvereniging Bazuin speelt vanaf 11:30 uur op het dorpsplein in afwachting van de aankomst van Chantal die in een Cabriolet zal aankomen begeleid door Triton / Euphonia. Iedereen is van harte welkom, zowel op het dorpsplein als ook mee te gaan om Chantal samen met Triton/ Euphonia muzikaal op te halen van haar huis.
Op zaterdag 15 september is ook de start van de Nationale Sportweek. Na de huldiging geeft Chantal een dansworkshop geven waar iedereen aan mee kan doen.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl