Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: PvdA kanjer actie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gosse Huizenga en Anja van Duren gingen de zorgmedewerkers van de Lijwiekstee in Noordbroek verblijden met een aantal Kanjers (stroopwafels). Met een  kaart: De PvdA Midden-Groningen vind je een kanjer. In verband met de Corona is dit natuurlijk met in achtneming van de 1,5 meter, mondkapje en alle andere maatregelen. Daarna vertrokken ze naar de Hoogezand om de medewerkers van de handhaving ook een hart onder de riem te steken. De Boa’s waardeerden deze kleine attentie zeer.

De Partij van de Arbeid Midden-Groningen kregen een bezoekje van Julian Bushoff de nummer 11 op de lijst van de PvdA en Henk Nijboer, Tweede kamerlid en de nummer 3 op de lijst van de PvdA. Zij kwamen hun poster brengen bij het pand in Hoogezand-Sappemeer. Thea van der Veen was hier ook om de heren te ontvangen en om een doos met kanjers af te geven aan Henk en Julian voor de medewerkers van St Joseph. In het St Joseph heeft men ook te kampen met Corona, wat ook voor de zorgverleners toch behoorlijk zwaar is. Ze hebben de doos kanjers afgegeven en de dames zorgen dat alle kanjers in St Joseph een attentie krijgen.

Na de kanjer actie gingen Henk en Julian nog een tweetal posters rondbrengen bij trouwe leden. De eerste die verblijd werd met een bezoekje was Bert Kolk. Bert nam de poster graag in ontvangst en op gepaste afstand werd er een kort praatje gemaakt. Daarna gingen ze naar Nantko Boddema. Hij is namens de PvdA 5 keer lijstrekker geweest en meerdere jaren wethouder. Ook hij was erg blij met het bliksembezoek van Julian en Henk. Korte anekdotes en de situatie omtrent Corona hebben de heren even kort besproken.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter