Steendam: Inloopbijeenkomst kadeverbetering Steendam-Tjuchem

De kade langs de zuidzijde van het Afwateringskanaal Steendam-Tjuchem voldoet niet voor de toekomst. Waterschap Hunze en Aas past deze kade aan, zodat het voor de omgeving de komende 30 jaar veilig blijft. Met aanwonenden en naast betrokkenen hebben ze een plan opgesteld. Omdat hierdoor de omgeving verandert, is naast een projectplan waterwet van het waterschap ook een bestemmingsplanwijziging van de gemeente nodig. Voor de besturen hierover een besluit nemen, willen ze het plan met u delen. Daarom organiseren ze twee inloopbijeenkomsten, waar hun medewerkers u graag te woord staan over de verschillende aanpassingen. Een in Tjuchem en een in Steendam.

Beide bijeenkomsten zijn gelijk. Op maandag 17 augustus bij café Peter en Lenie, Damsterweg 20  in Steendam en dinsdag 18 augustus in de Velemansdroom Hoofdweg 59 in Tjuchem.

Aanmelden verplicht: Gezien de coronamaatregelen werken ze in tijdvakken: van 17.00 tot 18.00 uur, van 18.00 tot 19.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Heeft u belangstelling, dan kunt u zich voor een van deze tijdvakken aanmelden. Kom alleen als u zich heeft aangemeld én als u of uw huisgenoten niet ziek zijn. Tijdens de bijeenkomst houdt u anderhalf meter afstand tot anderen.

Aanmelding kan via communicatie@hunzeenaas.nl of (0598) 69 38

Deel naar jouw media!