Hellum: Volleybaltoernooi succesvol

Het 22e recreatief volleybaltoernooi in Hellum van afgelopen weekend zit er op. De opkomst was groot, met een vol en gezellig programma.  Alle teams hebben hun beste beentje voor gezet en hun uiterste best gedaan om een plek te bemachtigen in de top 3 van hun divisie / poule.

De finale in de 1e divisie (winnaarspoule) werd uiteindelijk gespeeld tussen Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff en Mooispul.com onder het toeziend oog van een hoop supporters / publiek. Ook Jonas Lindenhoff himself was aanwezig en gevraagd door omroeper Henk van der Wolde om zijn team aan te moedigen antwoordde Jonas op droge toon: “Hup! Hup!”. In de 1e set gingen de punten redelijk gelijk op, maar bleek Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff met 25 – 21 toch sterker te zijn. In de 2e helft had Mooispul.com het al helemaal moeilijk en moesten ze de winst toch weggeven aan Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff met 25 – 16. De hoofdscheidsrechter voor deze wedstrijd was Kirsten Blaauw, geassisteerd door Harm van der Laan.

De winnaars; op de 1e plaats Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, 2e werd Mooispul.com, en op de 3e plek Forest Flowers. Het volleybaltoernooi werd afgesloten met TOF Partyband en René Becker in de feesttent.

De winnaarstribune van het 22e recreatief volleybaltoernooi. Van links naar rechts en boven naar beneden: Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Mooispul.com, Forest Flowers. Foto’s:  stichting Aigenwies/Jeroen Maathuis.

 

 

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl