Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Latisha Soebhag genomineerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De Coiffure Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandse Kappersbranche en wordt dit jaar voor de 29e keer georganiseerd door Schwarzkopf Professional ondersteund door de Anko en Media partner Coiffure Media Group.

In 2017 heeft Latisha Soebhag van Humphrey Hair Designis ook een nominatie in de wacht gesleept in de categorie Young Talent Award. Ze is daarom weer heel blij met deze nominatie en heeft uw stem , de stem van het Nederlandse publiek nodig om deze award mee te kunnen nemen bij de de uitreiking, uw stem voor deze Award kan via www.coiffureaward.nl/stemenwin op foto nummer 19 of sms CA<spatie>nummer 19 naar 4004 (€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon).

Een nominatie voor een van de 13 categorieën van de Coifure Award is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent.

Wie mee doet aan de Coiffure Award is creatief, beschikt over ongelooflijk veel inzet en stelt kwaliteit in zijn /haar  werk voorop. Samen met collga’s , fotograaf, visagist en stylist wordt vaak weken lang gewerkt aan de  inzending.

Een nationale en internationale jury, bestaande uit s’werelds beste kappers, beoordeelt het werk op coupe, styling, visagie en fotografie.

Op 13 september 2020 vindt in Studio 21 te Hilversum de uitreiking plaats gepresenteerd door Rick Brandsteder en een optreden van Gerard Jolling. De uitreiking kan live gevolgd worden via www.coiffureaward.nl

Volg ook de laatste actualiteiten op de Facebook van Humphrey Hair Design.

Kijk voor meer info op www.coiffureaward.nl

Stemmen kan tot en met 20 augustus, via www.coiffureaward.nl op fotonummer 19 of sms CA<spatie>nr 19 naar 4004(€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon).

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter