Hoogezand: Zondag uitslag beste Bibliotheek

De bibliotheek Hoogezand is genomineerd voor beste bibliotheek van Nederland. Sinds maart is de bibliotheek gevestigd in het Huis van Cultuur en bestuur in Hoogezand, waarin ook de gemeente en het theater en muziekschool Kielzog bij in zitten.

5 bibliotheken zijn genomineerd en aanstaande zondag is de uiterste datum dat mensen nog kunnen gaan stemmen. We spraken met Jopie over de voorgang van deze, voor onze regio, toch heel belangrijke verkiezing. Uiteraard zijn ze nog druk bezig met de laatste puntjes op de i te zetten en promotie te houden, om mensen nog te motiveren om te stemmen, o.a.via de mail en in de bibliotheken zelf kan dit gedaan worden. Hoe ze ervoor staan is niet te meten zegt Jopie. Wel komen er veel enthousiaste reacties binnen via facebook en ook in de bibliotheek zelf van mensen die zeggen al gestemd te hebben of dat nog zeker te gaan doen.

Het is zo zondag dus wie nog wil stemmen doe dit zo spoedig mogelijk, via bibliotheekblad.nl/stem-op-de-beste-bibliotheek of kom nog even langs in Hoogezand. Ze hebben kaartjes liggen die kun je meenemen naar huis en invullen. Men kan maar 1x stemmen.

De bekendmaking van de verkiezing is in Zoetermeer, waar ze met de Directie en een speciaal Juig team heengaan om de uitslag te horen. Met z’n allen duimen we natuurlijk dat de Bibliotheek Hoogezand zich na afloop de beste bibliotheek van Nederland mag noemen.

Deel naar jouw media!