Kindercarnaval Foxhol

Op 3 februari 2024 werd er in de C.T. Bar in Foxhol een Kindercarnaval georganiseerd. Tijdens deze middag werd er uitbundig gedanst op de muziek. Deze kindercarnaval is een initiatief van CV de Lindelopers Foxhol; een carnavalsvereniging uit Foxhol. Ook werd er dezelfde avond carnaval gevierd voor de volwassenen. Het muziek werd verzorgd door Zanger Klaus en DJ Ricky.

”Het zal een stukje Nederlandse muziek zijn, maar daarnaast ook het rampestamp muziek zoals wij dat noemen. Daar zullen verschillende verenigingen ook bij aansluiten en iedereen van buitenaf is natuurlijk ook altijd welkom. Wij vieren carnaval best wel anders dan hoe ze dat in Brabant en Limburg doen, maar we vinden het gewoon belangrijk om het hier in het Noorden ook wat meer leven in te blazen” vertelt een van de leden van de carnavalvereniging.

Carnavalsvereniging de Lindelopers kijken uit naar 17 februari; dan zal er in Dorpshuis de Badde een carnavalsdisco plaatsvinden van 19.00 tot 21.00 uur. CV de Lindelopers komen daar dan op bezoek en dat gaat ongetwijfeld ook weer een gezellige avond worden, verklaart de carnavalsvereniging.