Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Bedum: Mooie opbrengst noodfonds Senegalese broers

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De noodfonds voor de 2 Senegalese broers die 6 weken vast zaten in Zweden, bracht €. 2150,- op. Op voorstel van de voorzitter Henk van der Velde van dorpsbelangen APB Bedum in overleg met familie, werd het noodfonds ingesteld. De broers gingen voor een korte familiebezoek naar Zweden en werden zonder enige aanklacht opgepakt en vastgezet.Dit terwijl hun visum en koffers nog in Bedum stonden, waar ze bij hun vader en stiefmoeder op vakantie waren. Mede dankzij het Ministerie van Buitenlandse Zaken konden ze met een speciale visum nog weer weer terug naar Bedum.

In een korte bijeenkomst met Mieke Harms en vader Cheikh Fall samen met de beide broers heeft de penningmeester van Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum, Harry Hoving een enveloppe overhandigd aan Pape Matar. Op symbolische wijze was op een bruin karton geschreven het totaal bedrag van €. 2150,-  ” Ik wist niet wat ik moest zeggen toen bekend werd hoeveel er gedoneerd is op het tijdelijke noodfonds van APB Bedum!! Lieve mensen…heel heel erg bedankt!!” aldus Mieke Harms.

De broers hopen 25 oktober terug te keren naar Senegal om hun werk en studie weer op te pakken. Grote dank aan allen die erg hebben meegeleefd en hebben ons ondersteunt met een donatie “, aldus Henk van der Velde.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter