Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: 1e Bewoners Stadshart Tussenhof

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Woensdag 16 december hebben de eerste 18 bewoners de sleutels ontvangen van hun nieuwe woning in het Stadshart Tussenhof Hoogezand aan de Kerkstraat in Hoogezand. Het gaat om huurders van in totaal 20 woningen voor woningcorporatie Groninger Huis die zijn opgeleverd. De gemeente Midden-Groningen rondt het woonrijp maken van het hele gebied in het eerste kwartaal van 2021 af.

Wethouder Jan Jakob Boersma (Stadshart Hoogezand) over deze mijlpaal: “Het liefst hadden we de oplevering van de eerste woningen in het Stadshart groots gevierd, maar in deze tijd is dat niet gepast. Dat maakt ons uiteraard niet minder trots op het resultaat. Midden – Groningen heeft er twintig prachtige energiezuinige woningen bij in het Stadshart van Hoogezand.”

Bestuurder Laura Broekhuizen van Groninger Huis sluit zich hierbij aan: “De 20 woningen in het Stadshart zijn een prachtige toevoeging aan de woningvoorraad in Hoogezand. We zijn blij dat de huurders voor kerst nog de sleutel hebben van hun nieuwe thuis hebben gekregen.”

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter