Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Jaap Westerdiep lezing op 13 november

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op 13 november 2019 is de vijfde Jaap Westerdiep-lezing, gegeven door Wim A.H. Rozema. Deze lezing is door het college van de voormalige gemeente Hoogezand-Sappemeer in 2011 in het leven geroepen om onze oud inwoner Jaap Westerdiep te eren voor zijn bijdrage aan de gemeente en aan Westerbroek in het bijzonder. De lezing wordt om de twee jaar gehouden door iemand die een bijdrage levert aan historisch onderzoek in of naar de gemeente Midden-Groningen.

‘WIJ ZIJN MET DE HEELE FAMILIE IN DE TREIN, WIJ GAAN !’

‘De Joodse gemeenschap in Hoogezand, Sappemeer, Slochteren, Noord- en Zuidbroek, Muntendam en Meeden tijdens de Tweede Wereldoorlog, Staatslijn 162B, en met jonge kinderen oog in oog met de Joodse begraafplaats in Kolham en het Kampterrein Westerbork in Hooghalen.’

Komt u naar de Westerdieplezing? Geeft u zich dan vóór maandag 4 november 2019 op. Wanneer u gebruik wilt maken van deze uitnodiging wordt u vriendelijk verzocht zich op te geven.Dat kan per telefoon 0598-373737 (Midden-Groningen) of per mail naar mevrouw N. Lammersma via: evenementen@midden-groningen.nl Bij opgave willen we graag uw naam, telefoonnummer weten en met hoeveel personen u komt. Opgave kan tot uiterlijk maandag 4 november 2019.

Wanneer: Woensdag 13 november 2019
Tijdstip: 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur)
Waar: Theaterzaal van Het Kielzog
Adres: Gorecht Oost 157, 9603 AE in Hoogezand
Kosten: Gratis

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter