Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Realisatiefase woningbouw Stadshart Tussenhof van start

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Donderdagochtend 11 juli is de realisatiefase van de woningbouw in Stadshart Tussenhof in Hoogezand officieel van start gegaan. Onder de vlag van Geveke Bouw en de gemeente Midden-Groningen zetten Lefier, Groninger Huis en Geveke symbolisch hun handtekeningen onder de bouwcontracten.

Naast het hijsen van de vlag door wethouder Jan Jakob Boersma en directeur Harry Leggedoor van Geveke en het zetten van handtekeningen door Lefier (Pieter Witzenburg) en Hilde van Ree (Groninger Huis) was er de gelegenheid om de artist impressions van het nieuwe woongebied te bekijken.

De voormalige gemeente Hoogezand-Sappemeer, Geveke en de woningcorporaties Lefier, Groninger Huis en De Reensche Compagnie hebben op 18 april 2017 een intentieovereenkomst gesloten voor de herontwikkeling van Stadshart Noord Hoogezand. Hierin hebben zij de intentie uitgesproken om de problematiek in de Kerkstraat en omgeving samen aan te pakken door middel van sloop, (gedeeltelijke) renovatie en nieuwbouw alsmede tot een kwaliteitsverbetering van de openbare ruimte.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter