Meeden: Feestelijke kick-off nieuwbouw MFA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vandaag, dinsdag 24 september vanaf 19.00 uur is er een feestelijke kick-off in het dorpshuis in Meeden. De bouw van de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) Meeden gaat volgend jaar beginnen en ze vieren dit door een feestelijke kick-off in het dorpshuis in Meeden. Inwoners kunnen hier het Voorlopig Ontwerp (VO) bekijken en voor de kinderen is er entertainment geregeld. De kick-off wordt op een speciale manier ingeluid.

In de MFA worden de nieuwe dorpsschool (CBS Sjaloomschool en OBS De Mieden), het dorpshuis en de gymzaal gehuisvest. De architect, de constructeur en de installatie-adviseur hebben hard gewerkt aan het Voorlopig Ontwerp (VO). In het VO wordt op hoofdlijnen o.a. de vorm en indeling van het gebouw en de inrichting van de openbare ruimte vastgelegd. De oplevering van de MFA wordt in 2021 verwacht.

De bewoners van Meeden zijn actief betrokken bij de plannen. Zo konden zij in december 2018 hun ideeën en suggesties geven tijdens een inloopbijeenkomst. Vorige week is er een speciale avond georganiseerd voor de direct omwonenden en hier hebben zij hun opmerkingen en vragen kunnen delen. Er wordt op een heel plezierige en constructieve manier met elkaar gedacht en gewerkt om tot een goed eindresultaat te komen. Alle betrokken partijen werken, ieder vanuit z’n eigen invalshoek, samen aan het grote project: ze zijn met elkaar op weg naar een prachtige nieuwe accommodatie.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter