Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Middelstum: Opening nieuwe kunstgrasveld v.v. Middelstum

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op vrijdag 8 november opent wethouder Bé Schollema het nieuwe kunstgrasveld van v.v. Middelstum. Bij de openingshandeling om 19.30 uur wordt hij ondersteund door de kinderen uit het dorp en muziekvereniging Concordia. De jaarlijkse lampionoptocht eindigt dit keer op het nieuwe veld, waarna zij onderdeel zijn van de openingshandeling.

Klaar voor de toekomst De afgelopen maanden is er op het complex van de vereniging hard gewerkt om de grootste terreininvestering van de voetbalclub te realiseren. Het nieuwe kunstgrasveld inclusief hekwerk, duurzame ledverlichting, ballenvangers en omheining is klaar. Om dit te realiseren is het tweede veld een aantal meter naar achteren verplaatst en zijn ook daar het hekwerk, de omheining en veldverlichting vernieuwd.

Het nieuwe veld is een zogenaamd ‘half veld’, voornamelijk bedoeld voor de jeugd tot twaalf jaar. Voorzitter Meindert Schollema: “Voorheen gingen onze jongste spelers al vrij vroeg in de winter naar de sporthal. Met dit nieuwe veld kunnen ook zij veel langer buiten trainen. We zijn enorm trots op deze mooie toevoeging voor onze club. In combinatie met de mooie Hippolytushal, hebben we in Middelstum nu de beschikking over een prachtig sportcomplex waar het dorp jaren mee vooruit kan.”  Programma 19.00 uur inloop 19.30 uur openingshandeling door wethouder Schollema met de kinderen 19.40 uur korte voetbalwedstrijd, gespeeld door de allerkleinste leden 19.50 uur toespraken in de kantine van v.v. Middelstum, inclusief hapje en drankje

Nationaal Programma Groningen Het realiseren van het kunstgrasveld is (mede) mogelijk gemaakt door Nationaal Programma Groningen. Dit programma ondersteunt initiatieven die een bijdrage leveren aan een goede toekomst voor elke Groningen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter