Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Burgemeester ging langs bij 3 woonzorgcentra

Bij drie woonzorgcentra heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn onlangs de bewoners moed ingesproken in deze lastige tijden met het conoravirus. Bewoners hebben het moeilijk omdat familie en vrienden niet op bezoek kunnen komen, ze zijn onzeker over hun gezondheid en het geduld raakt op. De burgemeester ging op gepaste afstand in gesprek met bewoners.

Zonnehuis Ufkenshuis, Siddeburen
Bij Zonnehuis Ufkenshuis ging de burgemeester in gesprek met de bewoners in de binnentuin. Hij bracht bloemen voor hen mee en zette één van de bewoners extra in het zonnetje. De heer Moedt onderhoud de binnentuin en zorgt ervoor dat het er altijd mooi uitziet.

Woonzorgcentrum Voor Anker, Hoogezand
In woonzorgcentrum Voor Anker heeft de burgemeester via een spreek-luisterverbinding met bewoners gesproken. Voor Anker heeft dit communicatiemiddel speciaal voor de bewoners gerealiseerd om in de coronatijd in contact te blijven met hun bezoek.

Woonzorgcentrum Gockingaheem, Noordbroek
Op verzoek van de verzorging, heeft de burgemeester voor de bewoners van Gockingaheem een filmpje opgenomen. Dit om de bewoners moed in te spreken, dat ze volhouden en hen een hart onder de riem te steken. Daarna speelde de burgemeester een mooie compositie op zijn orgel. Vooral in deze tijden brengt muziek vaak troost. Dit kunnen de bewoners dan wanneer het hen uitkomt, digitaal kijken en luisteren.

Deel naar jouw media!