Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Gemeente zet dienstverlening voorlopig gewoon voort

Net als heel Nederland ziet ook de gemeente Midden-Groningen zich voor forse opgaven gesteld vanwege de verspreiding van het corona-virus. Het uitgangspunt is dat de dienstverlening voor de inwoners in principe normaal wordt voortgezet. Dat geldt bijvoorbeeld voor de baliediensten en de afvalinzameling. De geldende openingstijden en de afvalkalender blijven gewoon van kracht.

Uiteraard volgt Midden-Groningen nauwgezet de richtlijnen zoals die door de rijksoverheid zijn uitgevaardigd. De werkprocessen in de gemeentelijke organisatie zijn daarop aangepast.
Midden-Groningen houdt de situatie van dag tot dag in de gaten. Een speciaal crisisteam is sinds de afkondiging van de landelijke maatregelen donderdag 12 maart en zondag 15 maart bezig om de lokale effecten te monitoren en maatregelen te treffen om de werkzaamheden zoveel mogelijk te laten doorgaan.

Veel informatie is nog niet compleet. Het is denkbaar dat er in de komende dagen aanpassingen nodig zijn. Informatie daarover wordt onder andere op www.midden-groningen.nl doorlopend bijgewerkt en gepubliceerd.

Deel naar jouw media!