Midden-Groningen: Sportverkiezing via Regionieuws TV

Op vrijdag 23 oktober 2020 houdt de gemeente Midden-Groningen haar Sportverkiezing 2019. Door corona is dit een ander programma dan in andere jaren. Zo is de hele bekendmaking van de winnaars digitaal.

Vrijdag 23 oktober 2020 vanaf 19.15 uur streamt de gemeente de bekendmaking van alle winnaars via 1url.nl/gmgstream, hppy.nl/gmgstream en via RegionieuwsTV*.

Programma
Start 19.15 uur
– Opening
– Ondertekening Lokaal Sportakkoord
– Filmpjes genomineerden Aanmoedigingsprijs (Sporttalent) en bekendmaking winnaar
– Filmpjes genomineerden Sportploeg en bekendmaking winnaar
– Filmpjes genomineerden Sportvrouw en bekendmaking winnaar
– Filmpjes genomineerden Sportman en bekendmaking winnaar

Direct hierna gaan burgemeester Adriaan Hoogendoorn en wethouder Erik Drenth bij de winnaars thuis langs om hen de prijs te overhandigen.

Op deze (digitale) manier kunnen de genomineerden, hun familie en fans, media en andere geïnteresseerden toch live de bekendmaking van de winnaars van de Sportverkiezing Midden-Groningen 2019 meemaken.

De sportverkiezing zou eigenlijk op 13 maart 2020 gehouden worden maar door de toen geldende coronamaatregelen is dit verplaatst naar 23 oktober 2020.

De genomineerden per categorie:

Voor Aanmoedigingsprijs zijn genomineerd: Alij de Wijze (turnen), Charlotte Doddema (BMX), Lisa Sijtsema (shinkykushin kunite) en Sarah van Driel (judo).

Voor Sportman zijn genomineerd: Bart Hol (zwemmen), Mart Karsenbarg (golf) en Sven Buikema (splash zeilen).

Voor Sportvrouw zijn genomineerd: Marga Stalman (surfen), Margriet Swarts (kleiduivenschieten), Vera Raspe (judo) en Beejee Westerdijk (bowlen).

Voor Sportploeg zijn genomineerd: Judoschool HS (judo), Turninstituut Maura Boer en Floor van Dongen (turnen), vv Hoogezand – 1e elftal (voetbal) en ttv Argus – 1e jeugdteam (tafeltennis).

Deel naar jouw media!