Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Overschild: Ramen gezocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

In de donkere dagen voor kerst wil het Kielzog in samenwerking met de werkgroep ‘Beleving en verhaal’ het dorp Overschild ombouwen tot een levensgrote Adventskalender. Woon jij in de kern van Overschild en wil je meewerken aan dit project?

29 november tot 31 december 2020. In de donkere dagen voor kerst verandert het dorp Overschild in een levensgrote Adventskalender. Vanaf 29 november wordt vier weken lang iedere dag een raam onthuld met een kunstwerk vol licht. Aan het einde van iedere week kun je wandelen langs de verlichte kunstwerken onder het genot van warme chocolademelk, gluhwein en muziek. De kunstwerken worden gemaakt door vier kunstenaars uit Midden-Groningen. Ze laten zich inspireren door verhalen over Overschild. Lichtkunstwerk in jouw raam. Kunstenaars zoeken 26 ramen in de kern van Overschild om hun werk in te vertonen. Ben je of ken je iemand die mee wil werken aan dit project? Laat het ons weten.

Neem voor 15 november contact op met Léonie Dijkema via l.dijkema@kielzog.nl.

Dit project is ontstaan in samenwerking met de werkgroep ‘Beleving en verhaal’, opbouwwerker Henriette Verhoeff (KZ&W) en Kielzog theater, muziekschool en kunstwerkplaats.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter