Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Regio: Bijeenkomsten tussenstand N33-Midden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Binnenkort worden 2 inloopbijeenkomsten georganiseerd over het ontwerp en het landschapsplan voor de tussenstand N33-Midden. Sinds de definitieve keuze van het voorkeursalternatief X1 (december 2018) is het ontwerp verder uitgewerkt. Dat willen ze u graag laten zien. Wat is er verder uitgewerkt? Er zijn verschillende ontwerpsessies en afstemmingsmomenten met de directe omgeving geweest over het voorkeursalternatief X1. Deze informatie is verwerkt in het ontwerp voor de N33-Midden, onderdeel van het ontwerp is een Landschapsplan.

Het Landschapsplan toont het beeld van de N33-Midden straks, hoe de weg in de omgeving past en welke maatregelen er worden genomen met het oog op o.a. landschap, bos en natuur.
De N33-Midden wordt een duurzame weg. Er zijn het afgelopen half jaar meer concrete voorstellen voor duurzaamheidsmaatregelen gemaakt. Medewerkers van het project N33-Midden zijn aanwezig om u vragen te beantwoorden en toelichting te geven.

De 1e bijeenkomst is op Maandag 24 juni tussen 16:30 en 20:00 uur in ASWA, Burgemeester Klauckelaan 16, Appingedam. De 2e bijeenkomst is op woensdag 26 juni tussen 16:30 en 20:00 uur in de Koetsier, Hoofdweg 126, Siddeburen. Foto: www.n33midden.nl

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter