Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Bouw Kindcentrum van start

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Eind maart gaat de bouw van het nieuwe kindcentrum  in Siddeburen van start! Deze week zetten wethouder Erik Drenth en algemeen directeur van Jansman Bouw, Gerrit Hospers een handtekening op de bouwovereenkomst.

Binnenkort wordt het terrein bouwrijp gemaakt. Als eerste zal de aannemer de bouwplaats gaan inrichten. De bouwstraat komt aan de Hoofdweg over het terrein van de oude boerderij. Er zal bij de bouwwerkzaamheden overlast ervaren worden, samen met de aannemer streven ze ernaar om de overlast tot een minimum te beperken.

De planning is om voor de kerstvakantie 2021 klaar te zijn en het grootste gedeelte van de inrichting rondom de school en het verkeer gereed te hebben. Niet alles zal klaar zijn omdat de Zonnewijzer eerst naar de nieuwbouw moet verhuizen voordat de nieuwe ontsluiting klaar gemaakt kan worden. Zodra de aannemer het bouwterrein ingericht heeft, wordt de bouwput uitgegraven. Hierna kan de fundering worden gemaakt. Dat betekent dat er geheid moet worden.

De aannemer neemt rechtstreeks contact op met de omwonenden over de werkzaamheden. Het streven is om eind 2021, begin 2022 Kindcentrum Siddeburen op te leveren.

 

 

Nieuwe Kindcentrum Siddeburen

 

 

 

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter