Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Steun de voedselbank

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De voedselbanken staan voor grote uitdagingen. Coronaperikelen, met mondkapjes op werken, allerlei extra maatregelen, oudere vrijwilligers die het even voor gezien houden gezien de risico’s…Ga d’r maar aan staan!

Er zijn momenteel meer dan 450 huishoudens in Midden-Groningen, ver over de duizend mensen, die producten ontvangen van hen. Met zo’n 60 vrijwilligers, waaronder 8 chauffeurs, 4 bestuursleden, 3 coördinatoren met elk een assistent, 3 mensen die de intake doen en met 1 administrateur, doen ze het werk. Dagelijks gaan ze bij de winkels langs, paar keer per week naar een distributiecentrum in Groningen, naar andere bedrijven en winkeliers. Ze geven 3 x in de week uit aan de Productieweg in Hoogezand, eens per week vanuit Zuidbroek en een keer per 14 dagen vanuit Schildwolde. Alle klanten worden halfjaarlijks gecontroleerd.

Mocht je een bijdrage willen geven, dan kan dat. Breng houdbare voeding op maandag, woensdag of vrijdag van 10 tot 13 uur naar de Produktieweg 1 in Hoogezand. Geld doneren kan via IBAN NL42 RABO 0166 3640 96.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter